Skip to main content

Στα… πιτς για 4-6 εβδομάδες με θλάση ο Ελ Καντουρί

Σημαντικό πλήγμα δέχεται ο ΠΑΟΚ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, αλλά και των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων στους ομίλους του Europa Conference League (16/09 πρώτο ματς με Λίνκολν).

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, όντας εκ των κορυφαίων στα ματς με Μποέμιανς και Ριέκα, υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού κι ως εκ τούτου θα μπει… στα πιτς για διάστημα 4-6 εβδομάδων.

Το πρόβλημα τραυματισμού που «κληρονόμησε» ο Μαροκινός μέσος του «Δικεφάλου του Βορρά» στη ρεβάνς των play off του ECL με την Ριέκα στην Κροατία και που δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στο ματς, αποδείχθηκε αρκετά σοβαρό, επιβεβαιώνοντας τους αρχικούς φόβους του ιατρικού τιμ της ομάδας.

Ανάλογα με την αντίδραση του οργανισμού του στην αγωγή που θ΄ ακολουθήσει προβλέπεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση προς τα τέλη Σεπτεμβρίου με μέσα Οκτωβρίου, προκαλώντας ένα σημαντικό «πονοκέφαλο» στον Ραζβάν Λουτσέσκου και στους συνεργάτες του.

Ο Ελ Καντουρί θα χάσει σίγουρα την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όσο και το πρώτο ματς των ομίλων του Conference League στο Γιβραλτάρ με την Λίνκολν.