Skip to main content

Δεύτερη νίκη για Λαμία, 3-2 τον Λεβαδειακό

Ανεβαίνει η Λαμία, που πανηγύρισε απόψε στο στάδιο της ομώνυμης πόλης τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, συνεχή μάλιστα, επικρατώντας με 3-2 του Λεβαδειακού στο στερεοελλαδίτικο ντέρμπι.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς εκτός των πέντε τερμάτων είχε πολλές φάσεις, δοκάρι και μια αποβολή.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Μάκη Χάβου κυριάρχησαν απολύτως και προηγήθηκαν 2-0, με την κεφαλιά του Μπερτόλιο στο 11΄ από σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου και το σουτ του Μπαράλες στο 24΄. 

Μάλιστα, τέσσερα λεπτά αργότερα η ομάδα της Φθιώτιδας είχε την ευκαιρία να «τελειώσει» το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, αλλά το σουτ του Πλιάτσικα βρήκε στο δοκάρι του Επασί.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βοιωτοί βελτιώθηκαν αρκετά και άρχισαν να απειλούν. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Νανγκίς μείωσε σε 1-2 και στο 81΄ ο Γιακουμάκης ισοφάρισε με κεφαλιά, δύο λεπτά μετά την είσοδό του!

Ατυχώς για τους «πράσινους», όμως, ύστερα από μόλις δύο λεπτά ο Καραγκούνης σέντραρε και ο Αντέτζο, επίσης με κεφαλιά, έγραψε το τελικό 3-2, ενώ δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε ο Καραχάλιος.