Skip to main content

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. κατευόδωσε την Παραολυμπιακή ομάδα στίβου

Η ΟΠΑΠ ΑΕ, μέγας χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, αποχαιρέτησε την Παραολυμπιακή ομάδα στίβου που αναχώρησε για το Παγκόσμιο Παραολυμπιακό Πρωτάθλημα Στίβου στο Κατάρ, που αποτελεί μέρος της προκριματικής διαδικασίας συμμετοχής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016.

«Θα ήθελα να πω ότι οι ευχές όλου του ελληνικού λαού, όχι μόνο της ελληνικής κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, είναι μαζί σας. Γιατί κάνετε μια μεγάλη προσπάθεια να ξεπεράσετε δυσκολίες και προβλήματα. Και αυτό είναι ένα παράδειγμα προς όλους μας. Ένα παράδειγμα να ξεπεράσουμε τις σημερινές δυσκολίες, τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στην ελληνική κοινωνία» δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού,  Σταύρος Κοντονής, πριν την αναχώρηση της αποστολής.

«Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία για τις συνεχείς προσπάθειες και για το νοικοκύρεμα στα οικονομικά, αλλά και τoν ΟΠΑΠ, o οποίoς με τη χορηγία του δίνει τη δυνατότητα, πέραν της κρατικής επιχορήγησης και της κρατικής βοήθειας στους Έλληνες αθλητές να κάνουν το καλύτερο δυνατόν τόσο στην προετοιμασία όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι. Χαιρόμαστε που σήμερα βρισκόμαστε σε ένα ικανοποιητικό σημείο» πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Γιώργος Φουντουλάκης, υπογράμμισε πως «ο ελληννικός Παραολυμπιακός στίβος έχει πανηγυρίσει μέχρι σήμερα 45 μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα, αριθμό που θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε στη διοργάνωση του Κατάρ. Οι ελπίδες μας για νέες διακρίσεις, στηρίζονται στη νέα γενιά. Στους νέους αθλητές και αθλήτριες που αποτελούν το παρόν και το μέλλον του Παρολυμπιακού κινήματος της χώρας μας. Βέβαια, δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε τίποτε απ΄ αυτά, εάν στο πλευρό μας δεν βρίσκονταν ο ΟΠΑΠ που στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειές μας».

Ευχαριστώντας τον κ. Κοντονή για την παρουσία του στην εκδήλωση, ο αντιπρόεδρος της ΟΠΑΠ ΑΕ, Σπύρος Φωκάς, δήλωσε: «Στη Ντόχα πάμε γερά και δυνατά δηλαδή ελληνικά! Η ΟΠΑΠ υποστηρίζει ενεργά τις προσπάθειες της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και των αθλητών μας οι οποίοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά και κατορθώνουν σε κάθε ευκαιρία να εμπνέουν και να κάνουν όλους τους Έλληνες υπερήφανους με την επιμονή τους, την προσπάθεια τους και την αξεπέραστη θέλησή τους».

O γενικός διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της ΟΠΑΠ ΑΕ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, τόνισε: «Πρόκειται για μια σημαντική χορηγία της εταιρείας μας, η οποία αποτυπώνει έμπρακτα τη στήριξη μας στην ελληνική κοινωνία και τον αθλητισμό. Οι διακρίσεις και οι επιτυχίες των αθλητών της Εθνικής Παραολυμπιακής Ομάδας Στίβου αποτελούν παραδείγματα  δύναμης και θέλησης».