Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 145 παραβάσεις σε σχολικά λεωφορεία

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συνολικά 145 παραβάσεις σε σχολικά λεωφορεία διαπίστωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, μετά τη διενέργεια 569 ελέγχων σε διάστημα 15 ημερών.

Μεταξύ άλλων, διαπιστώθηκαν 15 παραβάσεις του ορίου ταχύτητας και 19 που αφορούν την έλλειψη ή μη χρήση ζώνης ασφαλείας.

Παράλληλα, από τους ελέγχους εντοπίστηκαν έξι ανασφάλιστα οχήματα και 22 λεωφορεία στα οποία δεν λειτουργούσε σωστά ο ταχογράφος.

Τέλος διαπιστώθηκαν τέσσερις παραβάσεις που αφορούν τη μη αναγραφή ορίου ταχύτητας, καθώς και μία παράβαση που σχετίζεται με στέρηση προβλεπόμενης άδειας.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.