Skip to main content

Κεφαλονιά: Σύλληψη διακινητών και 31 παράνομων μεταναστών

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη 31 μεταναστών και προσφύγων που επέβαιναν σε αλιευτικό σκάφος σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Κεφαλλονιάς και προσπαθούσαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα, προχώρησαν κατά τις πρώτες πρωϊνές ώρες, χθες, στελέχη της λιμενικής αρχής Κεφαλληνίας. 

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν και δύο αλλοδαποί διακινητές.

Οι μετανάστες και πρόσφυγες επιβιβάστηκαν σε περιπολικό σκάφος του λιμενικού και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στον λιμένα Αγίας Πελαγίας στην Κεφαλλονιά.

Από τη Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το αλιευτικό σκάφος, ενώ διερευνάται η συμμετοχή περαιτέρω εμπλεκομένων μελών, καθώς διαφαίνεται ότι δρούσαν στο πλαίσιο ενός ευρύτερου οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης μεταναστών με σκοπό το παράνομο κέρδος.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.