Skip to main content

Κυψέλη: Εργαστήριο πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων εντόπισε η ΕΛΑΣ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κύκλωμα που κατήρτιζε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προκειμένου να διευκολύνει την έξοδο μεταναστών από την Ελλάδα σε άλλες χώρες εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Για την υπόθεση συνελήφθησαν τη Δευτέρα τέσσερις αλλοδαποί, μέλη της σπείρας.

Όπως έγινε γνωστό, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών οι αρχές οδηγήθηκαν στο εργαστήριο που είχαν στήσει οι συλληφθέντες στην περιοχή της Κυψέλης. Από την έρευνα που έγινε στον χώρο του εργαστηρίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μηχάνημα ελέγχου γνησιότητας, εκτυπωτές, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και σφραγίδες, καθώς και 40 διαβατήρια διαφόρων χωρών, 18 ταυτότητες και πέντε άδειες οδήγησης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.