Skip to main content

ΑΚΥΡΟ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δικογραφία εις βάρος ημεδαπού για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του οργανισμού CNCECC (Canada National Child Exploitation Coordination Center), σύμφωνα με τις οποίες, χρήστης του διαδικτύου, εντός της ελληνικής επικράτειας, κάνοντας χρήση συγκεκριμένης διαδικτυακής εφαρμογής επικοινωνίας, μεταφόρτωσε σε ομάδα συνομιλιών φωτογραφίες με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Ύστερα από αυτό, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στην οικία του, σε περιοχή της Αττικής και διεξήγαγε έρευνα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο και κάρτα αποθήκευσης

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υπεβλήθη στον εισαγγελέα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.