Από αύριο, Παρασκευή, το πρωί, κι από την έναρξη λειτουργίας της αποκαθίσταται πλήρως η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 1 του Μετρό Πειραιάς-Κηφισιά, ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ.
Όπως έκανε γνωστό, τεχνικά συνεργεία της, σε συνεργασία με εξωτερικά συνεργεία, καταβάλλουν «υπεράνθρωπες προσπάθειες, υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες», προκειμένου να αποκατασταθούν οι φθορές που προκάλεσε η πυρκαγιά της περασμένης Τρίτης, τα αίτια της οποίας είναι υπό διερεύνηση. Πρόκειται για μεγάλης έκτασης καταστροφές σε τμήματα καλωδιώσεων ηλεκτροδότησης, σηματοδότησης και τηλεπικοινωνιών στο δίκτυο της Γραμμής 1.
Η διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. ζητεί συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












