Skip to main content

ΗΠΑ: Συνάντηση Μητσοτάκη – Κούσνερ στο περιθώριο της συνόδου του ΟΗΕ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συνάντηση με τον Τζάρεντ Κούσνερ, σύμβουλο και γαμπρό του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο περιθώριο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η προγραμματισμένη συνάντηση έλαβε χώρα στα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στον ΟΗΕ και διήρκεσε περίπου μια ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγησε τις ελληνικές θέσεις για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν την χώρα μας σε περιφερειακό επίπεδο. Μεγάλο μέρος της συζήτησης επικεντρώθηκε στην οικονομική και αμυντική συνεργασία των δύο χωρών, ενώ έμφαση δόθηκε και στην πράσινη οικονομία.

Με δεδομένο ότι ο κ. Κούσνερ ανήκει στο στενό κύκλο των συνεργατών του Αμερικανού προέδρου, η συνάντηση αυτή θεωρείται εξαιρετικά σημαντική. 

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, ΕΡΤ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.