Να ευθυγραμμιστεί με τη θέση της Ε.Ε. σε ό,τι αφορά τη Βενεζουέλα και «να σταματήσει να προσβάλει τη χώρα μας» καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σε ανάρτησή του στο Twitter στην αγγλική γλώσσα ο κ. Μητσοτάκης εκφράζει την πλήρη στήριξη της Ν.Δ. στον Χουάν Γκουαϊδό, τον οποίο αναγνωρίζει ως «νόμιμο προσωρινό πρόεδρο» της χώρας.
Ζητεί παράλληλα την άμεση διεξαγωγή προεδρικών εκλογών στη Βενεζουέλα και προσθέτει: «Ελπίζω ο κ. Τσίπρας να ευθυγραμμιστεί με την Ε.Ε. στο συγκεκριμένο θέμα και να σταματήσει να προσβάλει τη χώρα μας».
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












