Skip to main content

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή στον Ηλ. Κασιδιάρη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή καταδίκασε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, για διέγερση σε διάπραξη εγκλήματος.

Το αδικημα αφορά σε ομιλια του βουλευτή στον Ασπρόπυργο το 2015, που σύμφωνα με τον εισαγγελέα της εδρας «προέτρεψε ευθέως πολίτες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να ασκήσουν βία σε συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας».

Ο κ. Κασιδιάρης αρνήθηκε την κατηγορία, λέγοντας ότι προέτρεπε τους πολίτες να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους με νόμιμα μέσα. 

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.