Skip to main content

Γενεύη: Απειλεί με αποχώρηση από τις συνομιλίες η συριακή αντιπολίτευση

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

H μεγαλύτερη οργάνωσης της συριακής αντιπολίτευσης, η Ανώτατη Επιτροπή Διαπραγματεύσεων (HCN) απείλησε το Σάββατο να αποχωρήσει από τις ειρηνευτικές συνομιλίες που διεξάγονται υπό την αιγίδα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη, εάν η κυβέρνηση της Δαμασκού «συνεχίσει να διαπράττει τα εγκλήματά της», σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Η αντιπροσωπεία της HCN θα ενημερώσει τον απεσταλμένο του ΟΗΕ Στάφαν ντε Μιστούρα «σχετικά με την πρόθεσή της να αποσύρει την διαπραγματευτική της ομάδα εάν ο ΟΗΕ και οι δυνάμεις της διεθνούς κοινότητας σταθούν ανίκανοι να τερματίσουν αυτές τις παραβιάσεις» προσθέτει ο συντονιστής το HCN σε ένα δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο λίγο μετά την άφιξη μιας αντιπροσωπείας της αντιπολίτευσης στην Ελβετία.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.