Skip to main content

Ν.Δ.: Ο Αλ. Τσίπρας τρέμει τις αποκαλύψεις Π. Καμμένου

Για εξόφθαλμο εκβιασμό του Αλέξη Τσίπρα από τον Πάνο Καμμένο κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός φοβάται τις αποκαλύψεις με τις οποίες απειλεί ο πρώην υπουργός Άμυνας.

«Όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες είναι το αποτέλεσμα ενός εξόφθαλμου πια εκβιασμού. Ο κ. Τζανακόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει ακόμη και τον Κανονισμό της Βουλής, προκειμένου ο κ. Καμμένος να μην χάσει την καρέκλα του αρχηγού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ», σχολίασε η Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της, με αφορμή τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με τη Ν.Δ., «είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας τρέμει όσα ο πρώην εταίρος του απειλεί να αποκαλύψει και είναι πρόθυμος να κάνει όποια παραχώρηση του ζητήσει ο κ. Καμμένος. Αυτό που και οι δύο δεν καταλαβαίνουν είναι ότι όλοι οι πολίτες τους έχουν πάρει πια χαμπάρι».

Νωρίτερα, ο κ. Τζανακόπουλος επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι πολιτική θέση της κυβέρνησης είναι πως «δεν είναι ηθικό ή πολιτικά ορθό να διαλύουμε κοινοβουλευτικές ομάδες κομμάτων τα οποία στις εκλογές εξασφάλισαν την είσοδό τους στο κοινοβούλιο, παρά το ότι βουλευτές, για λόγους συνείδησης – άποψης, μπορεί να αποχωρούν».

naftemporiki.gr