Με 149 ψήφους υπέρ, 141 κατά και μια αποχή, η Γερουσία της Ρώμης έδωσε το «πράσινο φως» στην παραπομπή σε δίκη του γραμματέα της Λέγκα Ματτέο Σαλβίνι.
Η όλη υπόθεση αφορά την άρνηση του Σαλβίνι, όταν ήταν υπουργός Εσωτερικών, το περασμένο καλοκαίρι, να επιτρέψει τον ελλιμενισμό πλοίου ΜΚΟ, (Open Arms) που μετέφερε πάνω από εκατό μετανάστες και πρόσφυγες.
Η ιταλική δικαιοσύνη, τώρα, θα πρέπει να λάβει την οριστική απόφαση για το αν ο αρχηγός της Λέγκα θα πρέπει να δικαστεί για στέρηση ατομικής ελευθερίας.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












