Στον 47χρονο αστυνομικό που αγνοείτο από το μεσημέρι της Παρασκευής ανήκει η απανθρακωμένη σορός που βρέθηκε στο καμμένο δάσος του Υμηττού, κοντά στο Μνημείο Πεσόντων Πυροσβεστών.
Την εξαφάνιση του αστυνομικού είχε δηλώσει χθες η σύζυγός του, η οποία αναγνώρισε σήμερα τα προσωπικά του αντικείμενα που βρέθηκαν στην περιοχή.
Ο άτυχος άνδρας, που υπηρετούσε στις παιδικές κατασκηνώσεις της ΕΛ.ΑΣ, είχε αναρρωτική άδεια, μετά από επέμβαση που είχε κάνει στη μέση και καθημερινά πήγαινε για περίπατο στην περιοχή του Καρέα.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












