Η τροπική καταιγίδα Μπάρι αναβαθμίστηκε σε κυκλώνα κατηγορίας 1, στην πεντάβαθμη κλίμακα, ενώ προσεγγίζει τη Λουϊζιάνα, έγινε γνωστό από το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων των ΗΠΑ.
«Επικίνδυνη άνοδος της στάθμης των υδάτων, ισχυρές βροχοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι πλήττουν τις βορειοκεντρικές ακτές του Κόλπου» του Μεξικού, αναφέρουν οι μετεωρολόγοι στο ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσαν στις 18.00 ώρα Ελλάδας.
Όπως διευκρινίζουν, ο κυκλώνας συνοδεύεται από ανέμους που πνέουν στα 120χλμ/ώρα κι αναμένεται να εξασθενίσει αφού φθάσει στη Λουϊζιάνα.
Πηγές: ΑΜΠΕ, AFP, Reuters
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












