Skip to main content

Γ. Παπανδρέου: Θα είμαστε χρήσιμη και προοδευτική αντιπολίτευση

«Έχουμε μόνο μια επιλογή: να αγωνιστούμε για να είμαστε χρήσιμοι για τους Έλληνες και τη χώρα» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός και νεοεκλεγείς βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου.

«Δώσαμε έναν τίμιο και αληθινό αγώνα, για τους Αχαιούς και την Αχαΐα, για τους Έλληνες και την Ελλάδα. Όλοι μαζί, οι υποψήφιοι του Κινήματος Αλλαγής στην Αχαΐα, δώσαμε έναν αγώνα έχοντας να αντιμετωπίσουμε πολλές αντιξοότητες και παραλογισμούς. Τα καταφέραμε. Κρατήσαμε όρθια την προοδευτική παράταξη» σημείωσε ο κ. Παπανδρέου.

Ευχαρίστησε παράλληλα όλους τους Αχαιούς «και ιδιαίτερα εκείνους που στάθηκαν όρθιοι, που δεν ξεγελάστηκαν από τις σειρήνες του συντηρητισμού, του λαϊκισμού ή της εξουσίας».

«Ξεκινάμε τον αγώνα για ξανακάνουμε μεγάλη την παράταξή μας. Για τους Έλληνες, για την Ελλάδα. Για την πραγματική αλλαγή» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Ν.Δ., ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε: «Γνωρίζετε τη θέση μου. Θα είμαστε χρήσιμη, αξιόπιστη και προοδευτική αντιπολίτευση. Δεν τίθεται έτσι κι αλλιώς θέμα πολιτικής σταθερότητας. Θα προασπιστούμε την αυτονομία της παράταξης και τη δυνατότητά της να υπερασπιστεί τα λαϊκά συμφέροντα».