Skip to main content

ΠτΔ: Να υπερασπιζόμαστε τα εθνικά θέματα με αρραγή ενότητα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την ανάγκη υπεράσπισης των εθνικών μας θεμάτων «με αρραγή ενότητα» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σε δήλωσή του από το Αίγιο μετά από την παρέλαση για τον εορτασμό της επετείους της «Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας».

«Η ‘Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας’ και οι αποφάσεις που ελήφθησαν τότε μας αφήνουν ως ιστορική παρακαταθήκη το δίδαγμα: Ακόμη και όταν διαφωνούμε -και οι διαφωνίες είναι απολύτως θεμιτές σε κάθε πραγματική Δημοκρατία- οφείλουμε στο τέλος, και με σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες, να υπερασπιζόμαστε τα εθνικά μας θέματα και να επιδιώκουμε την επίτευξη των εθνικών μας στόχων με αρραγή ενότητα και με μόνο γνώμονα το γνήσιο συμφέρον της πατρίδας, του λαού μας και του έθνους μας» ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στη δοξολογία που τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννου, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο μνημείο των Ηρώων, όπου κατέθεσε στεφάνι.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.