Skip to main content

Φώφη Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας κατάντησε ο μεγάλος χορηγός του κ. Μητσοτάκη

Δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε «μεγάλο χορηγό του κ. Μητσοτάκη» εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά σε δηλώσεις της κατά την επίσκεψή της εταιρεία Πλαστικών Mornos Α.Ε.

«Τεσσεράμισι χρόνια τώρα ο κ. Τσίπρας δείχνει πόσο απολαμβάνει την εξουσία αγκαλιά με την  ακροδεξιά και την καραμανλική συνιστώσα. Κατήντησε ο μεγάλος χορηγός του κ. Μητσοτάκη. Πολύ συνειδητά επιχείρησε να απαλλάξει τη ΝΔ από τις ευθύνες της για την κρίση και να τα ρίξει όλα στο ΠΑΣΟΚ» ανέφερε.

Όπως είπε, ο κ. Τσίπρας «έχει ξεφύγει μέσα στον πανικό του και νομίζει ότι σήμερα  στην επέτειο του δημοψηφίσματος μπορεί να συνεχίσει να εξαπατά τους πολίτες».

«Τώρα όμως όλοι ξέρουν, είτε ψηφίσεις Τσίπρα, είτε ψηφίσεις Μητσοτάκη βγαίνει Καραμανλής» πρόσθεσε.

Η κ. Γεννηματά είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους της εταιρείας. Σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση τόνισε ότι στα εργασιακά το Κίνημα Αλλαγής είναι «το αντίβαρο απέναντι στις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας».

«Ανάπτυξη χωρίς κλαδικές  και επιχειρησιακές συμβάσεις που ρυθμίζουν τις αμοιβές και τις εργασιακές σχέσεις δεν νοείται. Οι εργαζόμενοι σε κάθε επιχείρηση πρέπει να απολαμβάνουν οφέλη από την συμμετοχή τους στην προσπάθεια για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας. Έβαλαν πλάτη και τώρα δικαιούνται αποκατάσταση των αμοιβών τους» πρόσθεσε.

naftemporiki.gr