Skip to main content

Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Στα Ιωάννινα θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ενώ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα ψηφίσει στην Πύλο και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο Κάρολος Παπούλιας θα ψηφίσει στις 12.30 στο 308ο εκλογικό τμήμα του Δήμου Ιωαννιτών, στο Νηπιαγωγείο Νήσου Ιωαννίνων.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς θα ψηφίσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Πύλο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα ψηφίσει στο 661o εκλογικό τμήμα του δήμου Αθηναίων, στην Κυψέλη.

Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο 8ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αμπελόκηπων Θεσσαλονίκης θα ασκήσει στις 10.00 το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα ψηφίσει στη Νίσυρο, στο 138ο εκλογικό τμήμα (Παλαιά Κοινότητα Νικιών Νισύρου) στις 9.30.

Ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ψηφίσει στο 4o Λύκειο Καλλιθέας «Νίκος Μπελογιάννης» στο 2096ο εκλογικό τμήμα.

Οι επικεφαλής του συνδυασμού «Πράσινοι- Δημοκρατική Αριστερά» Φ. Κουβέλης και Ν. Χρυσόγελος θα ψηφίσουν στις 9.45 στο 5ο Λύκειο Περιστερίου, Αγ. Αναστασίας και Τηλεμάχου (Λόφος Αξιωματικών).

Στο 320ο Εκλογικό Τμήμα – Γυμνάσιο Ν. Ερυθραίας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου.

Ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης θα ψηφίσει στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων (πλ. Αγοράς).