Skip to main content

Αρ. Πελώνη: Με ευθύνη ΣΥΡΙΖΑ η συμβολή της ομογένειας θυσιάζεται από εσωτερική μικροκομματική παθογένεια

Η χώρα, όπως δήλωσε και ο πρωθυπουργός, έχασε χθες την ευκαιρία να αποδώσει στους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό το δικαίωμα να ψηφίζουν ανεμπόδιστα στις εθνικές εκλογές από τον τόπο διαμονής τους, είπε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η κυβερνητική εκπρόσωπος. Η Αριστοτελία Πελώνη υποστήριξε πως, «αθετώντας όσα έλεγε για την άρση των περιορισμών – που είχαν τεθεί με δική του αξίωση – σε ό,τι αφορά τη δυνατότητα των εκτός συνόρων εκλογέων να εγγράφονται στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε το σχετικό νομοσχέδιο».

Όπως συμπλήρωσε, η αξιωματική αντιπολίτευση «για άλλη μια φορά αποτέλεσε θλιβερή εξαίρεση στην εθνική συστράτευση την οποία εισηγήθηκε η κυβέρνηση. Απέδειξε ότι αδυνατεί να υπερβεί τους μίζερους μικροϋπολογισμούς. Ότι δεν αντέχει τις συναινέσεις και τις ενωτικές συμφωνίες. Και ότι είναι μία δύναμη που μετατρέπει σε χαμένες ευκαιρίες τις ιδανικές συγκυρίες».

Σύμφωνα με την κ. Πελώνη, «με αποκλειστική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ, η τεράστια συμβολή της παγκόσμιας ελληνικής ομογένειας θυσιάζεται στο όνομα της εσωτερικής μικροκομματικής παθογένειας. Και μάλιστα σε μία συγκυρία κρίσιμη για τα εθνικά θέματα, αλλά και για την συνολική ανάταξη της πατρίδας μας».