Skip to main content

Θ. Τοσουνίδης: Φαιδροί οι ισχυρισμοί της κ. Γεννηματά

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Για φαιδρούς ισχυρισμούς της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, οι οποίοι δεν αξίζουν της παραμικρής σοβαρής απάντησης, κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

Νωρίτερα, με ανακοίνωσή της η κ. Γεννηματά είχε αναφέρει ότι οι ΑΝΕΛ αμφισβητούν τον Πρωθυπουργό και την υπογραφή του.

«Στην κ. Γεννηματά έχει απαντήσει ο Γιάννης Ραγκούσης, ότι έχει καταστήσει το κόμμα στο οποίο προεδρεύει σε ένα υπεργολαβικό μαγαζί του κ. Μητσοτάκη και τα στελέχη του σε υπαλλήλους του κ. Μαρινάκη. Αιδώς Αργείοι», καταλήγει ο κ. Τοσουνίδης.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.