Skip to main content

ΓΕΑ: Επίσκεψη κλιμακίου της Lockheed για την αναβάθμιση των F-16

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με κλιμάκιο στελεχών της εταιρεία Lockheed Martin Aeronautics με επικεφαλής την Τζάνετ Ντάφι (Vice President Supply
Chain Management), συναντήθηκε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση επί τρεχόντων θεμάτων που αφορούν στο πρόγραμμα αναβάθμισης των αεροσκαφών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ).

Το κλιμάκιο της Lockheed Martin βρίσκεται στην Ελλάδα από την Τρίτη για πραγματοποίηση συναντήσεων, στο πλαίσιο Executive Program Management Review (E-PMR), με την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ).

Επισημαίνεται ότι, το πρόγραμμα αναβάθμισης των αεροσκαφών F-16 ακολουθεί επακριβώς το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί και υπογραφεί βάσει της Διακρατικής Συμφωνίας με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ενώ σημειώνεται ότι έχει ήδη γίνει η επιλογή του αεροσκάφους της Π.Α. που θα αποτελέσει το πρωτότυπο αεροσκάφος της αναβάθμισης και το οποίο αναμένεται να ενταχθεί στη ΕΑΒ τον Ιανουάριο 2020.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.