Skip to main content

Γιούνκερ: Ο «βρετανικός πραγματισμός» θα κρατήσει τη Βρετανία εντός Ε.Ε.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την ελπίδα ότι ο «βρετανικός πραγματισμός» θα κρατήσει τη Μεγάλη Βρετανία στην Ε.Ε., εξέφρασε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σε συνέντευξή του που θα δημοσιευτεί στο αυριανό φύλλο της γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung.

«Ελπίζω ότι οι Βρετανοί θα οδηγηθούν από τον πραγματισμό τους, που είναι μια βρετανική αρετή» είπε ο κ. Γιούνκερ.

Όπως διευκρίνισε, θα αποφύγει να εκφράσει άποψη για το θέμα του δημοψηφίσματος, προκειμένου η στάση του να μην προκαλέσει τους υποστηρικτές του Brexit.

«Είχα την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο θα το θεωρούσαν πρόκληση, εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση ανακατευόταν στην εκστρατεία για το δημοψήφισμα», συνέχισε.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.