Skip to main content

Κέζερ (Siemens): Μήνυμα κατά του λαϊκισμού η συμφωνία της Ε.Ε.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Λίγες ώρες μετά τη συμφωνία των ηγετών της ΕΕ στις Βρυξέλλες, ο διευθύνων σύμβουλος της Siemens Τζο Κέζερ, μέσω του Twitter, επαίνεσε τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ για τα αποτελέσματα της συνόδου.

«Μεγάλη συμφωνία για τη μεταναστευτική πολιτική, ένα από τα πιο πιεστικά θέματα της Ευρώπης, ένα σαφές μήνυμα κατά του λαϊκισμού και του εθνικισμού», γράφει ο διευθύνων σύμβουλος της Siemens στο Twitter. «Η Ευρώπη είναι ζωντανή και έχει ηγετικές φυσιογνωμίες. Είμαι υπερήφανος που είμαι Γερμανός Ευρωπαίος», προσθέτει ο Κέζερ.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.