Skip to main content

Άγνωστοι επιχείρησαν να εισβάλουν στο γραφείο του βουλευτή Κ. Κατσίκη

Άγνωστα άτομα προσπάθησαν να εισβάλουν νωρίτερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές τις οποίες επικαλείοται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο έπειτα από τηλεφώνημα που ανέφερε ότι άτομα, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προσπάθησαν να μπουν στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί στο γραφείο του κ. Κατσίκη, οι άγνωστοι είχαν εξαφανιστεί.

Π. Καμμένος: Όλα έχουν ένα όριο

«Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος» διερωτήθηκε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, με αφορμή την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του βουλευτή του κόμματος, Κώστα Κατσίκη, ενώ υπογράμμισε πως «όλα έχουν ένα όριο».

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Καμμένος σημείωσε πως «την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1, κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του».

«Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος. Όλα έχουν ένα όριο», κατέληξε ο κ. Καμμένος.