Στο Καρδιoθωρακικό Κέντρο του Μονακό, εισήχθη εσπευσμένα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι καθώς παρουσίασε καρδιακή αρρυθμία.
Ο Αλμπέρτο Ζανγκρίλο, προσωπικός γιατρός του, αποφάσισε ο Μπερλουσκόνι να νοσηλευτεί επειγόντως στο Μονακό καθώς δεν ήθελε να χάσει καθόλου χρόνο, μεταφέροντάς τον στην Ιταλία, όπως είπε ο ίδιος στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA. Ο Ιταλός κροίσος βρισκόταν στη Valbonne μια πόλη κοντά στη Νίκαια όπου έχει περάσει μεγάλο μέρος του lockdown.
Σημειώνεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά, το 2016, λόγω «ανεπάρκειας αορτής», ενώ πρόσφατα είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.
«Ήταν η δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής μου. Κατάφερα, όμως, να ξεπεράσω κι αυτή» είχε δηλώσει κατά την έξοδο του από το νοσοκομείο.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












