Skip to main content

Προφυλακίστηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος για την αιματηρή ληστεία σε βάρος του γνωστού κομμωτή

Στη φυλακή θα οδηγηθεί και ο τρίτος κατηγορούμενος για την επίθεση σε βάρος του γνωστού κομμωτή στον Λυκαβηττό τον Ιανουάριο του 2016, μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ιρακινής καταγωγής φέρεται να ομολόγησε μόνο την φυσική του παρουσία στο χώρο της επίθεσης και να αρνήθηκε τη συμμετοχή του τόσο στην απόπειρα ανθρωποκτονίας, όσο και στην απόπειρα ληστείας, ενώ φέρεται να υποστήριξε ότι όταν είδε τον συγκατηγορούμενό του να βγάζει όπλο, εκείνος τράπηκε σε φυγή.

Στο απολογητικό υπόμνημα, ο 34χρονος υποστηρίζει ότι τα θύματα δεν τον έχουν αναγνωρίσει και πως δεν έχει ταυτοποιηθεί  το Dna του και τα δακτυλικά αποτυπώματά του στο χώρο της επίθεσης.

«Συνειδητά επιλέγω την οδό της ομολογίας της παρουσίας μου στο χώρο της επίθεσης. Τούτο όμως σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται ότι αποδέχομαι το νομικό χαρακτηρισμό που είχε δοθεί στη πράξη που τέλεσα», αναφέρει.  

Σε δήλωσή του ο συνήγορος του κατηγορουμένου Χρήστος Ντιβανίδης, ανέφερε ότι «ο εντολέας μου αντιλέγει σθεναρά στο νομικό χαρακτηρισμό των πράξεων που του έχουν αποδοθεί. Ομολογεί τη φυσική παρουσία του στο χώρο».

Naftemporiki.gr