Skip to main content

Ολιγοήμερη παράταση στην αξιολόγηση του δημοσίου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ολιγοήμερη παράταση στο χρονοδιάγραμμα της αξιολόγησης στη δημόσια διοίκηση, δόθηκε κατόπιν απόφασης της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη.

Η απόφαση ελήφθη λόγω της αυξημένης συμμετοχής των δημοσίων υπαλλήλων στη διαδικασία.

Πλέον, οι αξιολογούμενοι έχουν διορία έως την προσεχή, Δευτέρα 18 Ιουνίου, για να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα -κατά το σκέλος που τους αφορά- και να την υποβάλουν στον α’ αξιολογητή.

Αντίστοιχα, ο τελευταίος έχει περιθώριο από τις 20 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου για να ολοκληρώσει τη συμπλήρωση της έκθεσης αξιολόγησης -κατά το σκέλος που τον αφορά- και να την υποβάλει αρμοδίως.

Ο β’ αξιολογητής, με τη σειρά του, πράττει ανάλογα από τις 6 έως τις 20 Ιουλίου.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.