Skip to main content

Θ. Μωραΐτης: Η κυβέρνηση φτιάχνει συμμαχίες για τις καρέκλες και τα ψηφαλάκια

«Η κυβέρνηση απλά φτιάχνει συμμαχίες που θα τους δισφαλίζουν τις καρέκλες και τα ψηφαλάκια τους» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ ο Γραμματέας Επικοινωνιακού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης.

Όπως ανέφερε, «ο κ. Τσίπρας χρέωσε ένα λαό 5,5 δισ. χωρίς να ξεχνάμε τα περυσινά 3,5. Έχουμε ένα πρωθυπουργό που αυτές τις μέρες χαίρεται για τη… δίκαιη ανάπτυξη που νομίζει οτι φέρνει, όταν το πρώτο πεντάμηνο του 2015 έκλεισαν περισσότερες επιχειρήσεις απ’ όσες άνοιξαν. Συνολικά έβαλαν λουκέτο 2910 επιχειρήσεις. Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο ενώ η αγορά περιμένει έναν αναπτυξιακό νομό ενάμιση χρόνο».

Ο κ. Μωραΐτης υποστήριξε πως η χώρα κυβερνιέται από ανίκανους αλλά και από πρόσωπα με ιδεοληψίες μιας φράξιας της Αριστεράς που μας γυρίζουν 30 χρόνια πίσω:

«Το παραμύθι της κυβέρνησης να τελειώσει. Να σταματήσει το δούλεμα στην κοινωνία. Επιδιώκουν μια σχέση με την κοινωνία που βλέπει τους πολίτες ως πελάτες. Θέλουν την φτωχοποίηση του Έλληνα επιδιώκοντας μια συμμαχία που πολεμά τις δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Επιδιώκουν να εξαθλιωθεί η πραγματική οικονομία. Θέλουν να φτιάξουν μια κοινωνική συμμαχία που απλά θα τους εξασφαλίσει καρέκλες τους και ψηφαλάκια».

Για τα εργασιακά είπε οτι «οτι το αποτέλεσμα στα εργασιακά και των μαχών που δήθεν δίνονται θα είναι χειρότερο».