Skip to main content

Μεταναστευτικό στο επίκεντρο της συζήτησης Κ. Μητσοτάκη – Μ. Σχοινά

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συζήτηση για ευρύ φάσμα θεμάτων και τα αποτελέσματά τους για τη χώρα μας είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντησή του, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά.

 Όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν οι ευρωπαϊκές πολιτικές και τρέχουσες εξελίξεις για ποικίλα εν εξελίξει ζητήματα, με ιδιαίτερη έμφαση στην ευρωπαϊκή πολιτική για το προσφυγικό – μεταναστευτικό. Ο κ. Σχοινάς ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις προετοιμασίες της Επιτροπής αναφορικά με την παρουσίαση του νέου ευρωπαϊκού συμφώνου για το άσυλο και τη μετανάστευση, βασικό στοιχείο του οποίου θα είναι ο επιμερισμός των βαρών σε όλα τα κράτη-μέλη.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.