Skip to main content

Μ. Χριστοδουλάκης: Η επιλογή Καμίνη για το Επικρατείας σηματοδοτεί την προοδευτική διεύρυνση

Την άποψη πως «ο ΣΥΡΙΖΑ κρύφτηκε πίσω από τα πρόσωπα του Κινήματος Αλλαγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές» εξέφρασε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» ο κ. Χριστοδουλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η πραγματική ένδεια του ΣΥΡΙΖΑ σε στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τον οδήγησε να οχυρωθεί πίσω από πρόσωπα της δικής μας παράταξης, ώστε να μην αποκαλυφθεί η πολιτική γύμνια του και ο εκκωφαντικός κρότος της ήττας του σε όλα τα επίπεδα».

«Αυτό έγινε σε όλη την Ελλάδα. Και είναι χαρακτηριστικό ότι…όποιος ακουμπούσε περισσότερο στον ΣΥΡΙΖΑ, τελικά βγήκε χαμένος», ανέφερε και πρόσθεσε πως στόχος του Κινήματος Αλλαγής είναι η οριστική ήττα του κυβερνώντος κόμματος

Αναφερόμενος στην επιλογή της Φώφης Γεννηματά να τοποθετήσει το Γιώργο Καμίνη επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο κ. Χριστοδουλάκης σημείωσε πως «η κίνηση αυτή σηματοδότησε τη διεύρυνση σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες».

«Ο ίδιος ο Γιώργος Καμίνης έδωσε και κατάφερε νίκη κατά της Χρυσής Αυγής και μάλιστα στα πιο δύσκολα χρόνια της κρίσης. Η πρόταση που έγινε στον Ευάγγελο Βενιζέλο ήταν να επιλέξει ο ίδιος να δώσει τη μάχη του σταυρού σε οποιαδήποτε περιφέρεια ήθελε. Εκείνος ωστόσο περιόρισε την προτίμησή του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ως επικεφαλής», επεσήμανε.

Όπως είπε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ «Στη δύσκολη εκλογική μάχη που έχουμε μπροστά μας, δεν περισσεύει κανείς. Και ο κ. Βενιζέλος είναι πολιτικός με πολύ μεγάλη συνεισφορά στην πορεία της παράταξής μας και θα μπορούσε να προσφέρει ακόμη περισσότερα σηματοδοτώντας την ενότητα».

naftemporiki.gr