Την απελευθέρωση του Αμερικανού φοιτητή Ότο Γάρμπιερ για «ανθρωπιστικούς λόγους» ανακοίνωσε σήμερα η Βόρεια Κορέα.
Ο Αμερικανός σπουδαστής βρίσκεται σε κώμα σύμφωνα με την οικογένειά του, ενώ η απελευθέρωσή του έγινε για ιατρικούς λόγους, μετά την σπάνια επίσκεψη στην Πιονγιάνγκ, υψηλόβαθμου Αμερικανού αξιωματούχου.
Το πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας (KCNA) μετέδωσε ότι η απελευθέρωσή του έγινε μετά την έκδοση δικαστικής απόφασης την Τρίτη, χωρίς ωστόσο, να δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.











