Skip to main content

Κ. Μπακογιάννης: Πάμε να σηκώσουμε την Αθήνα ψηλά

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο νικητής των δημοτικών εκλογών στην Αθήνα Κώστας Μπακογιάννη, διαβεβαιώνοντας ότι θα υπηρετεί «κάθε Αθηναίο και κάθε Αθηναία».

Στις πρώτες δηλώσεις του για το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώπιον υποστηρικτών του στην πλατεία Κολοκοτρώνη ο κ. Μπακογιάννης ευχαρίστησε τους Αθηναίους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον πρόσωπό του. «Κάθε άνθρωπος είναι ένα παζλ από άλλους ανθρώπους. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Αθηναίους για την εμπιστοσύνη και για την τιμή που μου έκαναν. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι 24 ώρες το 24ωρο θα δώσουμε όλο μας το είναι για την πόλη» είπε.

«Είθισται να λέγεται ότι ο δήμαρχος είναι ο πρώτος πολίτης του δήμου. Εγώ θα είμαι ο τελευταίος πολίτης και θα υπηρετώ κάθε Αθηναίο και κάθε Αθηναία» ανέφερε για να προσθέσει: «Τέρμα τα λόγια, τώρα έχει δουλειά, δουλειά, δουλειά. Μπορεί να μην κερδίσουμε όλες τις μάχες, αλλά θα τις δώσουμε όλες και θα τις δώσουμε μαζί».

Όπως τόνισε «από αυριο δεν θα υπάρχουν παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο, θα υπάρχει μόνο μία παράταξη αυτή της Αθήνας». «Θα προχωρήσουμε μαζί για μία Αθηνα που μας ενώνει και μας συμφιλιώνει. Πάμε να δούμε την πόλη αλλιώς. Πάμε να σηκώσουμε την Αθήνα ψηλά» συμπλήρωσε, ευχαριστώντας παράλληλα την οικογένειά του, που – όπως είπε – στάθηκε δίπλα του στα δύσκολα.