Skip to main content

Χ. Θεοχάρης: Συμπρωταγωνιστής στο χιλιοπαιγμένο θέατρο του παραλόγου ο Ν. Βούτσης

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης, αλλά και προσωπικά κατά του προέδρου της Βουλής και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, για τις δηλώσεις του σχετικά με τον ΦΠΑ στα νησιά. 

Ο κ. Βούτσης ανέφερε ότι η διάταξη αυτή, που ψηφίστηκε από τη Βουλή την Κυριακή, κινείται στα όρια της συνταγματικότητας.

«Το ρεσιτάλ ανευθυνότητας και εξαπάτησης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζεται: Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του υπουργού Αμύνης, ο κ. Βούτσης έρχεται να συμπρωταγωνιστήσει στο χιλιοπαιγμένο θέατρο του παραλόγου» σχολίασε ο κ. Θεοχάρης.

Όπως ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής, πρώτον, δε νοείται βουλευτής του Κοινοβουλίου που εν γνώσει του ψηφίζει αντισυνταγματικές διατάξεις, δεύτερον, αν δεν κατάφεραν να πείσουν, σημαίνει πως απέτυχαν να βρουν ισοδύναμα, τρίτον, το επιχείρημα αντισυνταγματικότητας έγινε πάντοτε σεβαστό από τους εταίρους, όποτε αυτό τέθηκε. Τελευταίο παράδειγμα, πρόσθεσε, είναι η διαπραγμάτευση για τον κόφτη. 

«Η επαναλαμβανόμενη κοροϊδία μόνο ως υποτίμηση της νοημοσύνης του ελληνικού λαού μπορεί να εκληφθεί, που θα είναι όμως και ο τελικός κριτής τους» πρόσθεσε ο κ. Θεοχάρης και κατέληξε: «Ας το θυμάται αυτό καλά ο κυβερνών θίασος».