Skip to main content

Όλα βαίνουν καλώς, διαβεβαιώνει ο γ.γ. του ΥΠΕΣ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την ικανοποίησή του για την εκλογική διαδικασία εξέφρασε το πρωί της Κυριακής ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης, περίπου δύο ώρες μετά το «άνοιγμα» της κάλπης.

«Όλα βαίνουν κανονικά, δεν υπάρχουν προβλήματα» τόνισε χαρακτηριστικά, αν και παραδέχθηκε ότι «υπήρχαν κάποιες μικρές καθυστερήσεις, οι οποίες όμως έχουν αντιμετωπιστεί».

Όπως εξήγησε, παρατηρούνται κάποιες ελλείψεις στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, αλλά αυτό είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα.

Επεσήμανε δε, ότι το υπουργείο Εσωτερικών για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα (σ.σ. ελλείψεις εφορευτικών επιτροπών) έχει θεσμοθετήσει στα περισσότερα εκλογικά τμήματα, ο δικαστικός αντιπρόσωπος να έχει δύο γραμματείς για να συνδράμουν στο έργο του.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.