Στην πατρίδα τους επέστρεψαν οι έξι Βορειοκορεάτες που είχαν διασωθεί το Σάββατο στα ανοιχτά των ανατολικών ακτών της Βόρειας Κορέας, από την Ακτοφυλακή και πλοία του Πολεμικού Ναυτικού της Νότιας Κορέας.
Σύμφωνα με το υπουργείο Ενοποίησης της Νότιας Κορέας, η Πιονγιάνγκ δεν ανταποκρίθηκε σε σχετικές προσπάθειες για επικοινωνία.
Οι έξι ναυαγοί ρωτήθηκαν από αξιωματούχους σχετικά με την επιθυμία τους να επαναπατριστούν, στο πλαίσιο ειδικής πρακτικής που ακολουθείται στις περιπτώσεις διασώσεων Βορειοκορεατών στην θάλασσα.
Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












