Skip to main content

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών στον Ηλ. Παναγιώταρο για συκοφαντική δυσφήμιση του Γ. Σγουρού

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών επέβαλε το Α΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του πρώην περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού.

Πριν από τις εκλογές του Μαΐου 2014 ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε αποκαλέσει στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΝΤΡΑ τον Γιάννη Σγουρό «άνθρωπο του Μπόμπολα» και «διαπλεκόμενο.»

Ο Ηλ. Παναγιώταρος δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ενώ ο Γ. Σγουρός καταθέτοντας υποστήριξε ότι οι επίδικες τηλεοπτικές δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής προσέβαλαν την τιμή και την υπόληψη του και έγιναν για λόγους πολιτικούς προκειμένου να τον πλήξουν προεκλογικά.

Ο εισαγγελέας πρότεινε να επιβληθεί στον Ηλία Παναγιώταρο ποινή φυλάκισης 8 μηνών.

Newsroom naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.