Για ανθρωποκτονία από πρόθεση απολογείται ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας ο 27χρονος πατέρας της 4χρονης Άννυ.
Ο κατηγορούμενος απολογείται χωρίς την παρουσία δικηγόρου, καθώς ο συνήγορός του παραιτήθηκε τις προηγούμενες μέρες εξαιτίας των αντιφάσεων που προέκυψαν κατά τις προανακριτικές καταθέσεις του στην αστυνομία.
Η ανακρίτρια ρώτησε τον κατηγορούμενο, ο οποίος φέρεται να σκότωσε και να τεμάχισε το παιδί του, αν επιθυμεί να διοριστεί συνήγορος υπεράσπισης κι εκείνος ζήτησε να απολογηθεί σήμερα. Μόλις ολοκληρώσει την απολογία του, η ανακρίτρια και ο Εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκισή του.
Ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ψευδορκία ασκήθηκε σε βάρος της μητέρας της 4χρονης η οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.
Νωρίτερα, κατά την προσαγωγή τους στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ο 27χρονος και η 25χρονη αποδοκιμάστηκαν από πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο.
newsroom naftemporiki.gr
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












