Skip to main content

Ανώγεια: Στον εισαγγελέα ο 29χρονος για το φονικό – Τι δηλώνει ο πατέρας του 30χρονου θύματος

Ενώπιον του εισαγγελέα Ρεθύμνου παρουσιάζεται σήμερα ο 29χρονος, που πυροβόλησε και σκότωσε τον 30χρονο, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε σκοτώσει με τη σειρά του τον πατέρα του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει πως άκουσε τις φωνές της μητέρας του κι έναν πυροβολισμό και όταν είδε τον πατέρα του αιμόφυρτο στον δρόμο άρπαξε το πιστόλι του και το «άδειασε» στον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη.

Η υπόθεση που συγκλονίζει από το βράδυ του Σαββάτου την Κρήτη, και όχι μόνο, και εγείρει πλέον φόβους για βεντέτα, είχε σήμερα και συνέχεια, με την κηδεία στα Ανώγεια του 63χρονου μαντιναδολόγου Λευτέρη Καλομοίρη, στην ίδια εκκλησία που κηδεύτηκε χθες και ο 30χρονος κτηνοτρόφος, υπό την ισχυρή παρουσία αστυνομικής δύναμης. Μάλιστα, η κόρη του στον επικήδειο που εκφώνησε, αποχαιρέτησε μαζί με τον πατέρα της και τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη, λέγοντας:«Θρηνούμε για τον πατέρα μου και κλαίμε και για τον άλλο νεκρό».

Την ίδια ώρα, σε δηλώσεις του, ο Γιάννης Ξυλούρης, πατέρας του 30χρονου που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του 29χρονου, υποστηρίζει πως ο γιος του δεν πυροβόλησε τον 63χρονο, καθώς «στα χέρια του παιδιού μου δε βρέθηκε πυρίτιδα, το παιδί μου είναι καθαρό, πεντακάθαρο».

Ο ίδιος συμπληρώνει πως «δεν είχαμε ποτέ διαφορές με την οικογένεια» και σημειώνει πως τα εγγόνια του πήγαιναν για εκμάθηση χορού στις σχολές του 63χρονου. «Στόχος μου είναι τώρα να αναθρέψω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου και το κακό που βρήκε το σπίτι μου να μην τύχει ούτε στον εχθρό μου» αναφέρει ο πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη, που επιβεβαιώνει ότι οι δύο οικογένειες δεν είχαν κτηματικές διαφορές και πως ο καβγάς το Σάββατο ξεκίνησε με αφορμή ένα παρκάρισμα.