Skip to main content

Παν. Λαφαζάνης: «Πολιτικοί απατεώνες Τσίπρας και μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ»

Σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή την επίθεση του Πολάκη στον Κυμπουρόπουλο, αναφέροντας ότι «μόνο ως κοινοί πολιτικοί απατεώνες Τσίπρας και μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον όρο της Αριστεράς».

Από το Γύθειο στο οποίο περιοδεύει ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι «η επίθεση Πολάκη στον Κυμπουρόπουλο, δεν αφορά μόνο τον ίδιο. Είναι μία επίθεση που στρέφεται μ’ ένα θρασύ και αδίστακτο τρόπο εναντίον όλου του αναπηρικού κινήματος και του αναπηρικού κόσμου» και πως «αυτή η επίθεση με τα απάνθρωπα χαρακτηριστικά της ξεχειλίζει το ποτήρι της εξαπάτησης».

«Από δω και μπρος μόνο ως πολιτική παραχαράκτες και ως πολιτικοί απατεώνες θα μπορούν Τσίπρας και μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ να χρησιμοποιούν την έννοια της Αριστεράς», τόνισε και σημείωσε πως «μόνο ως υποκριτές από την πλευρά της δεξιάς θα μπορούν να επικαλούνται στην αντιπαράθεση τους με τον ΣΥΡΙΖΑ την αριστερά για να κάνουν μόνο και μόνο πολιτική τυμβωρυχία».