Skip to main content

No Finish Line: Καλύφθηκαν 19.103 χλμ. σε 45 ώρες – Αποδεσμεύθηκαν 350 θέσεις

Της Σοφίας Εμμανουάηλ

Το No Finish Line Athens έχει ήδη ξεπεράσει το μέσο της διαδρομής του, καθώς το απόγευμα την Παρασκευή ολοκληρώθηκαν τα πρώτα δύο 24ωρα, με τον μετρητή να δείχνει ότι σε 45 ώρες οι δρομείς κάλυψαν 19.103 χιλιόμετρα, προσφέροντας 9551,5 ευρώ στο Μαζί για το Παιδί.

Το Σαββατοκύριακο οι διοργανωτές του θεσμού – που υποστηρίζει η Ναυτεμπορική και το naftemporiki.gr, ως χορηγοί επικοινωνίας – αναμένουν περισσότερο κόσμο στο Κέντρο Πολιστισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (KΠΙΣΝ) και θεωρείται δεδομένο ότι το τελικό ποσό προσφοράς θα αυξηθεί κατά πολύ.

Μάλιστα μετά από ακυρώσεις έχουν αποδεσμευθεί επιπλέον 350 θέσεις και όσοι θέλουν να προσφέρουν στα παιδιά, έχουν ακόμα την ευκαιρία να εγγραφούν στη γραμματεία του No Finish Line της Αθήνας και να διανύσουν την απόσταση που επιθυμούν/αντέχουν γύρω από το κανάλι του ΚΠΙΣΝ.

Οι 350 θέσεις θα δοθούν κατά προτεραιότητα και αυτοπροσώπως καθώς δεν μπορεί κανείς να κλείσει θέση τηλεφωνικά ή με άλλο τρόπο.

Σημειώνεται ότι στον φιλανθρωπικό αγώνα που ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Κυριακής, στην ατομική κατάταξη προηγείται ο Αναγνώστης Κωκόνιας με 248 γύρους/χιλιόμετρα και τον ακολουθούν ο Γάλλος Loquet με 240 γύρους και ο συμπατριώτης του Delorme με 180 γύρους/χιλιόμετρα.

Στις γυναίκες, μπροστά με μεγάλη διαφορά είναι η Λιντίτα Χόκια με 179 γύρους/χιλιόμετρα και πίσω της είναι η Χαρούλα Λέντζου με 90 γύρους και η Christoula Agata Ewa με 62 γύρους.

Κατά τη χθεσινή ημέρα την τιμητική τους είχαν παιδικές ομάδες, καθώς έτρεξαν δρομείς του παιδικού σταθμού Μικρός Παράδεισος, ενώ και πάλι το St Lawrence College έδωσε δυναμικό “παρών”, που προηγείται στην κατηγορία των ομάδων, με 1.894 χιλιόμετρα και ακολουθεί η Λεόντειος με 1496 χιλιόμετρα και η Εθνική Ασφαλιστική με 630 χιλιόμετρα.

Αποκλειστικός δωρητής του No Finish Line Athens είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μεγάλοι Χορηγοί είναι η ασφαλιστική εταιρεία Eθνική Ασφαλιστική και η στοιχηματική εταιρεία SportingBet, ενώ Kύριοι Χορηγοί είναι τα πολυκαταστήματα attica και το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και πολλές ακόμη εταιρείες υποστηρίζουν το θεσμό.