Skip to main content

Πάιατ: Ελπίζουμε να επιστρέψουν σύντομα οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την ελπίδα οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, οι οποίοι κρατούνται στην Τουρκία, να επιστρέψουν γρήγορα στη χώρα μας, εξέφρασε ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους στην Τρίπολη, κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου την Τετάρτη, ανέφερε ότι «αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι υποστηρίζουμε σαφώς την προσέγγιση του Έλληνα Πρωθυπουργού, ο οποίος προσπαθεί να βρει βάσεις για διάλογο».

«Κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών για την Ελλάδα. Και ελπίζουμε ότι θα επιστρέψουν πολύ σύντομα», υπογράμμισε.

Ερωτηθείς αν εκτιμά πως οι σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία θα κλιμακωθούν επικίνδυνα, ο κ. Πάιατ απάντησε πως δεν έχει κρυστάλλινη μπάλα για να προβλέψει το μέλλον.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.