Στις αποθήκες του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) βρίσκεται από το Σάββατο η μαρμάρινη προτομή – αντίγραφο της Πολιούχου Αθηνάς, που άγνωστοι έριξαν από τη βάση της στον περίβολο του Πνευματικού Κέντρου, στην είσοδο από την οδό Σόλωνος.
Σύμφωνα με κύκλους του δήμου Αθηναίων, η μαρμάρινη προτομή δεν έχει υποστεί ζημιές λόγω της πτώσης της σε χωμάτινη επιφάνεια.
Κατά τους ίδιους κύκλους, ο νέος βανδαλισμός επαναφέρει στο προσκήνιο τα σημαντικά ζητήματα αστυνόμευσης στην περιοχή του Πνευματικού Κέντρου και του πεζόδρομου της οδού Μασσαλίας.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












