Skip to main content

Ν.Δ. για αυτοκινητόδρομους: Αλαζονική η κυβέρνηση

Αλαζονεία καταλογίζει στην κυβέρνηση ο τομεάρχης Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, με αφορμή την απάντηση του υπουργείου Υποδομών στην κριτική που δέχθηκε για την ταλαιπωρία των οδηγών στην Ιόνια Οδό κατά την επιστροφή από τις διακοπές του Πάσχα. 

«Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών είναι ενδεικτικό της αλαζονείας που χαρακτηρίζει την κυβέρνηση», αναφέρει ο κ. Καραμανλής και συμπληρώνει ότι «είναι πλέον εμφανές ότι έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα».

Στη σχετική του δήλωση τονίζει ότι αντί η κυβέρνηση «να ζητήσει μια συγγνώμη από όλους εκείνους που ταλαιπωρήθηκαν, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, επιρρίπτοντας ευθύνες στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στα κόμματα της αντιπολίτευσης, ο θεσμικός ρόλος των οποίων απαιτεί την άσκηση κριτικής στα κακώς κείμενα της κυβέρνησης».

«Και την ίδια στιγμή που αρνείται να δώσει πειστικές απαντήσεις, δημοσιεύματα μιλούν για πιθανό κλείσιμο των νέων οδικών αρτηριών, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες», συνεχίζει και ρωτά: «Σκοπεύει, επιτέλους, η κυβέρνηση να απαντήσει στα ερωτήματα που της έχουμε θέσει;».