Skip to main content

Covid-19: Η Αυστρία επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τα πρώτα βήματα επιστροφής στους φυσιολογικούς ρυθμούς επιχείρησε σήμερα η Αυστρία, καθώς η κυβέρνηση επέτρεψε τη χαλάρωση των μέτρων που ελήφθησαν για να επιβραδύνει η εξάπλωση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. Κάνοντας μάλιστα μία αναφορά στο Πάσχα των Καθολικών, ο Αυστριακός καγκελάριος παρομοίασε τη χαλάρωση των μέτρων με την «ανάσταση».

Τα μικρά καταστήματα και τα δημόσια πάρκα έλαβαν άδεια να ανοίξουν σήμερα το πρωί έπειτα από σχεδόν έναν μήνα lockdown, καθώς η χώρα ετοιμάζεται για την επανεκκίνηση της οικονομίας της.

Σε κάθε περίπτωση, οι Αυστριακοί θα πρέπει να συμμορφώνονται με τα αυστηρά μέτρα αποστασιοποίησης και να φορούν μάσκες. Για τους παραβάτες προβλέπεται πρόστιμο 25 ευρώ.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από Guardian

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.