Αν η κυβέρνηση θέλει ελάφρυνση του χρέους τότε ο βασικός της σύμμαχος είναι το ΔΝΤ, τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM.
«Το ΔΝΤ είναι ο σύμμαχός μας αυτή την περίοδο γιατί είναι το μόνο που μιλάει για το χρέος, τελικά το θέλουμε ή όχι; Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται» είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης με αφορμή το θέμα που έχει ανακύψει μετά τη διαρροή της συνομιλίας Τόμσεν – Βελκουλέσκου.
Κληθείς να σχολιάσει την εκτίμηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ότι στις 22 Απριλίου θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, ο κ. Βαρβιτσιώτης κατηγόρησε την κυβέρνηση για κωλυσιεργία, λέγοντας ότι η αξιολόγηση θα έπρεπε να είχε κλείσει τον περασμένο Οκτώβριο. «Κάθε μήνας που περνάει ο λογαριασμός μεγαλώνει» είπε και επέκρινε την κυβέρνηση ότι δεν εφαρμόζει αυτά που συμφώνησε με τους δανειστές το περασμένο καλοκαίρι.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












