Επιδείνωση του καιρού, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις, προβλέπεται για αύριο Δευτέρα του Πάσχα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
Αναλυτικά θα επηρεαστούν:
- Αρχικά η κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και βαθμιαία τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Βελτίωση αναμένεται το βράδυ στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία.
- Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η βορειοδυτική Πελοπόννησος.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












