Skip to main content

Συνελήφθη στο Χαϊδάρι η Βίκυ Σταμάτη

Εντοπίστηκε στο Χαϊδάρι η Βίκυ Σταμάτη, που είχε αποδράσει την Πέμπτη από το Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη. 

Η Αστυνομία τη βρήκε σε παγκάκι κοντά στην εκκλησία της Παναγίτσας. Η κρατούμενη παραμένει στο σημείο, όπου αναμένεται να φθάσει εισαγγελέας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνήγορός της επικοινώνησε με τις εισαγγελικές Αρχές, εκφράζοντας την επιθυμία της να παραδοθεί και αναφέροντας και το σημείο όπου βρισκόταν.

Υπενθυμίζεται ότι η απόδραση της συζύγου  του Άκη Τσοχατζόπουλου έγινε πιθανότατα μεταξύ 1.30 τη νύχτα και 5 το πρωί, από την μπαλκονόπορτα του θαλάμου, όπου βρέθηκε ανοιχτό, αλλά όχι παραβιασμένο, το λουκέτο.

Χθες Πέμπτη, με εντολή του Εισαγγελέα Εφετών Γρ. Πεπόνη που διενεργεί την έρευνα για την απόδραση αφέθηκαν ελεύθεροι απο το αστυνομικό τμήμα όπου κρατούνταν οι τέσσερις σοφρωνιστικοί υπάλληλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελικός λειτουργός με τη σύμφωνη γνώμη του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών, έκρινε ότι δεν συντρέχουν λόγοι να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφωρου σε βάρος των τεσσάρων υπαλλήλων από τη στιγμή που διενεργείται και προκαταρκτική εξέταση για το ίδιο ζήτημα.

Έτσι οι υπάλληλοι αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις τις επόμενες μέρες.