Skip to main content

Λάρισα: Νεκρές μητέρα και κόρη στο σπίτι τους – Βρέθηκαν σε προχωρημένη σήψη

Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi/Φωτογραφία αρχείου

Από την πρώτη εικόνα δεν βρέθηκαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Νεκρές εντοπίστηκαν μία 91χρονη και η 66 ετών κόρη της σε διαμέρισμα στο κέντρο της Λάρισας, χθες Πέμπτη το απόγευμα.

Τις δύο γυναίκες εντόπισαν συγγενικά τους πρόσωπα, τα οποία ανησύχησαν καθώς η 91χρονη και η 66χρονη δεν είχαν δώσει πρόσφατα σημεία ζωής.

Βάσει πληροφοριών του onlarissa.gr, οι οικείοι τους μπήκαν στο διαμέρισμα και αντίκρισαν νεκρές τις δύο γυναίκες, σε προχωρημένη σήψη.

Δεν βρέθηκαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας

Κατά το larissanet.gr, από την πρώτη εικόνα δεν βρέθηκαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή ώστε να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς αιτίες του θανάτου των δύο γυναικών.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.